Costa Blancan suomalaiset sivut

Bungalow, 2 mh + 2 kph, terassi + kattoterassi

Uusi, v. 2014 valmistunut upea yläkerran bungalow-asunto halutussa taloyhtiössä La Zenian alueella.

Asunnossa on kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, olohuone ja keittiö sekä terassi olohuoneen yhteydessä ja ylimpänä iso, koko asunnon kokoinen kattoterassi. Molemmissa kylpyhuoneissa on lattialämmitys. Asunnossa on tuulikaappi/eteinen, siivouskomero sekä varastotila kattoterassilla. Asukkaiden käytössä on viihtyisä viher- ja uima-allasalue jossa lisäksi leikkipaikka lapsille.
 
 
Asunto myydään täysin kalustettuna ja varustettuna, sisältäen mm. keittiön kodinkoneet ja ilmastoinnin. Myös terassin ja kattoterassin kalusteet sisältyvät hintaan.  Asuntoon on valmiiksi asennettu hälytysjärjestelmä jonka sopimuksen uusi omistaja voi helposti solmia. Asuntoon on asennettu videopuhelinyhteys taloyhtiön portille. Nopean laajakaistayhteyden esiasennus on tehty valmiiksi. Asunnon hintaan sisältyy myös pysäköintipaikka maan alla sijaitsevasta parkkihallista.
 
Playa de La Zenian uimarannalle on parin kilometrin matka, seudun suurin kauppakeskus Zenia Boulevard sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Villamartin Golfin ja Ramblasin golf-kentille on vain muutama kilometri.
 
Muuttovalmis, heti vapaa. Nämä asunnot ovat erittäin kysyttyjä ja suosittuja myös vuokrakohteina. Tähän kohteeseen järjestyy kauttamme rahoitus, kysy lisää.
 

Oletko kiinnostunut tästä kohteesta? Järjestämme tutustumiskäynnin asuntoon ja asuinalueeseen.
Ota yhteyttä oikealla olevalla lomakkeella. Meidät tavoittaa myös puhelimitse, löydät yhteystietomme tästä linkistä >>.

Asuntotyyppi: 
Bungalow
Makuuhuoneita: 
2
Kylpyhuoneita: 
2
Kattoterassi: 
Oma
Uima-allas: 
Taloyhtiössä
Sijainti: 
Orihuela Costa
Lisätiedot: 
Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, toimitamme haluamasi lisätiedot.
Asunnon hintaan sisältyy: 
Huonekalupaketti
Keittiön kodinkoneet
Tunnistenumero: 
OB-PP-2BR
Lisätty: 
20.05.2017
Hinta: 
210 000€
Sijainti kartalla: