Costa Blancan suomalaiset sivut

Tavoita alueen suomalaiset kauttamme

 

Monikanavaisin ja aktiivisin suomalaismedia Costa Blancalla

Tavoita Costa Blancan alueen suomalaiset kauttamme. Torrevieja.fi -sivustolla on tällä hetkellä n. 12 000 yksilöityä kävijää kuukaudessa, vierailuja on n. 15 000 /kk ja sivulatauksia kertyy n. 88 000 /kk. Facebook-sivullamme on yleisöä 7500. Uutiskirjeellämme on tilaajia tällä hetkellä n. 2900.

Yritysten markkinointiratkaisut

Sponsoroitu artikkeli - kerro toiminnastasi ja tavoita potentiaaliset asiakkaat
Sponsoroidulla artikkelilla tavoitat verkkolehtemme lukijat. Alueella vakituisesti tai osa-aikaisesti asuvat, täällä matkailevat tai vasta matkaa suunnittelevat ovat kiinnostuneita alueen palveluista ja mahdollisuuksista. Sponsoroidun artikkelin koostamme yhteistyössä kanssasi, kuvia ja yhteystietoja myöten. Artikkelissa kerromme paitsi ihmisistä yrityksen takana myös palveluistasi - kuvineen ja muine tietoineen.

Sponsoroidun artikkelin tueksi saat artikkelin yhteyteen ison pystybannerin, lisäksi artikkeli jaetaan Facebookin ja uutiskirjeen kautta lukijoillemme.

Sponsoroitu artikkeli 150€ alv 0 %, sis.

- Artikkeli kuvineen ja yhteystietoineen verkkolehdessämme

- Artikkelin jakaminen Facebook-sivullamme neljästi

- Banneri kahteen Torrevieja.fi -uutiskirjeeseen

Oma pysyvä esittelysivu verkkolehdessämme + päivitykset - varmista että asiakkaasi löytyvät sinut

Olemme avanneet verkkolehtemme sivuille palveluhakemiston. Palveluhakemisto on avoinna ammatinharjoittajille, yrityksille sekä erilaisille yhdistyksille ja yhteisöille. Yrityksille ja ammatinharjoittajille palveluhakemisto on maksullinen, voittoa tavoittelemattomille yhteisöille, seuroille ja yhdistyksille tarjoamme palveluhakemiston maksuttomana.

Palveluhakemiston markkinointipakettiin kuuluu oma esittelysivu yrityksesi palveluista sekä päivitykset ajankohtaisista asioista. Yrityksesi esittelysivu voi sisältää esim. palvelukuvauksen, yhteystiedot sekä kuvagallerian. Tämän esittelysivun koostaminen sisältyy kuukausimaksuun, erillisiä avausmaksuja ei veloiteta. Päivityksiä voit julkaista ajankohtaisista asioista kuten tapahtumat, tarjoukset, muutokset toiminnassa jne. Näiden päivitysten määrää ei ole rajoitettu.

Palveluhakemiston hinta yrityksille ja ammatinharjoittajille on 39€ kuukaudessa alv 0 %. Ei erillisiä avausmaksuja tai irtisanomisaikoja.

Ota yhteyttä joko puhelimitse, +34 640 581 659, sähköpostitse jarno.halme [at] torrevieja.fi.