Costa Blancan suomalaiset sivut

Toni ja Tero / FinTele

Suomalainen tv-tarjonta myös Espanjaan - Torrevieja ensimmäisten joukossa

Tämä on Torrevieja.fi -verkkolehden sponsoroitu yritysartikkeli. Lisätiedot verkkolehden sponsoroiduista artikkeleista ja mainosratkaisuista +34 640 581 659 tai email: jarno.halme@torrevieja.fi

HUOM: ALLA OLEVA SISÄLTÖ ON MAKSULLINEN YRITYSARTIKKELI. TORREVIEJA.FI -VERKKOLEHTI EI VASTAA YRITYSARTIKKELEISSA ESIINTYVIEN YRITYSTEN PALVELUISTA TAI TOIMINNASTA.

Nyt se on vihdoin totta - kaikki kotimaiset maksuttomat tv-kanavat voi nähdä vaivattomasti myös Espanjassa. Ratkaisun tarjoaa Suomesta tuttu FinTele-digiboksi, jonka Espanjan maahantuonti, asennukset ja tekninen tuki alkoivat virallisesti tänään 10.3.2016.
 
Palvelun tuottaa Torreviejassa suomalaisasiakkaita jo pitkään IT-asioissa palvellut Tero Tuominen yhdessä Leadership Toni Nilssonin kanssa. Kysymyksessä on mobiilipalvelu, eli boksin voi ottaa mukaansa minne tahansa.
 
”Nykyiset ratkaisut ovat huomattavasti helpompia ja joustavampia kuin esimerkiksi satelliitin kautta tulevat kanavat - tämänkin laitteen voi ottaa mukaan jos lähtee Suomeen mökille tai vaihtaa asuntoa täällä Espanjassa. Kanavat seuraavat mukana, kunhan nettiyhteys löytyy”, Tuominen sanoo.
 
FinTele IPTV-laitteen toimintaperiaate on yksinkertainen: laite kytketään internetiin ja yhdistetään television HDMI-liitäntään. Hallinta tapahtuu kaukosäätimellä. Kyseessä ei siis ole tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ohjelman avulla tapahtuva tv:n katselu. Kaistavaatimuksetkin ovat varsin kohtuulliset. Katseluun riittää 3 Mbit/s-yhteys, ja nopeuden triplaamalla päästään jo teräväpiirtoon.

Tallennuspalvelun avulla nautit suosikkisarjoistasi silloin kun sinulle sopii. Palvelun avulla ajastat tallennuksen helposti sekä voit aloittaa ohjelmat aina alusta niiden ollessa vielä kesken.
 
Monilla kansallisuuksilla vastaavat laitteet ovat olleet käytössä jo pitkään. Ne tuovat kotimaasta tutun televisiotarjonnan myös etelän auringon alle. “Erityisesti tämä maltillinen kaistavaatimus oli meille tärkeää oikeaa ratkaisua hakiessamme. Täällä Costa Blancalla monilla suomalaisilla on wimaxin avulla toteutettu nettiyhteys, ja näiden nopeudet alkavat 3 Mbit/s -yhteyksistä”, Tuominen kertoo.
 
 “Tämänkaltaista ratkaisua on minulta kyselty pitkään ja hartaasti. Ohjelmalliset ratkaisut on toisinaan koettu hieman kömpelöiksi, ohjelmapäivitykset ovat aiheuttaneet joskus yllätyksiä ja onpa
kokonaisia palveluntarjoajiakin kadonnut bittiavaruuteen”, Tuominen jatkaa kokemuksistaan.
 
Torreviejassa ja Orihuela Costalla talvehtivien suomalaisten iloksi tulevan kanavapaketin lisätiedot hintoineen löydät tästä linkistä. Innokkaita urheilun ystäviä ilahduttaa erityisesti pakettiin kuuluva Eurosport 1 -kanava.
 
Laitteen myynti on käynnistynyt. Varaus laitteen toimitukselle ja asennukselle kannattaa tehdä ottamalla yhteyttä suoraan Tero Tuomiseen, p. +34 628 987 500, sähköpostilla tero@fintele.net tai www.facebook.com/FinTele.
FinTelen kotisivut löytyvät os. http://www.fintele.net/

 

Kirjoita kommentti