Club Finlandia Golf Costa Blanca

Club Finlandia Golf Costa Blanca

 

Club Finlandia Golf on Espanjan Costa Blancalla toimiva suomalainen golfyhteisö. Tarkoituksenamme on tarjota pelimahdollisuuksia suomalaisille golfareille lähinnä viikkokilpailujen muodossa. Teemme aika ajoin myös matkoja lähiseudun kentille. Peliporukan rungon muodostavat seuran omat jäsenet, joista suurin osa asuu talvisin Torreviejan seudulla. Myös lomailijat ja muut vieraspelaajat ovat tervetulleita mukaan aina kun tilaa on.

Seuran kotikenttä on syksystä 2022 alkaen 9-reikäinen New Sierra Golf Murcian maakunnan puolella. Tarkoitus oli, että kenttä olisi laajentunut 18-reikäiseksi marraskuussa, mutta poikkeuksellisen kuuman ja kuivan kesän takia uuden ysin väylät eivät kasvaneet vielä pelikelpoiseksi. Laajennus siirtyy 2023 syksyyn, joten tämän talven seura pelaa 2x9 reiän pelejä.

Abono -hinnat ovat nähtävillä New Sierran kotisivuilla (newsierragolf.com) eli esim. yhden hengen pelioikeus on 750e + 4e/kierros, mutta niitä on enää rajoitetusti tarjolla jos ollenkaan. Finlandia Golfin peleissä green fee on sovittu koko talveksi 30 e/kierros. Jos käy pelaamassa green feellä muina aikoina kuin CFG:n kisoissa, maksu on hinnaston mukainen 38e.

Kilpailupäivät ovat yleensä maanantai ja keskiviikko, joille päiville olemme saaneet sovittua hyvät lähtöajat koko talveksi. Peliajat ym. lisätietoa oheisissa linkeissä:

kalenteri

- paikallissäännöt

- hinnat 

 - pelinjohtajien puhelinnumerot

- hinnat talvi 2023 - 2024

Meillä ei ole henkilökuntaa vaan kilpailujen järjestelyt hoidetaan vapaaehtoisvoimin. Talven aikana jäsenet toimivat vuorollaan pelinjohtajana seuran kapteenin ohjauksessa. Ilmoittautuminen tapahtuu joko kilpailujen yhteydessä listalle tai soittamalla vuorossa olevalle pelinjohtajalle. 

Green feet ja abonon kierrosmaksut maksetaan caddie masterille. Silloin, kun pelaajalla on maksettavaa seuralle (kilpailumaksu, jäsenmaksu) pitää se hoitaa paikan päällä pelinjohtajalle ennen kilpailun alkua. Muussa tapauksessa pelaajat voivat tulla mukaan oman lähtöaikansa mukaisesti. Pelinjohtajat pyrkivät laittamaan lähdöt näkyville vähintäänkin seuran kotisivuille ja halutessaan myös jäsenten whatsapp -ryhmään. Palkinnot jaetaan pelin jälkeen klubilla ja tulokset julkaistaan kotisivuilla. 

Nyt kun olemme siirtyneet uudelle kentälle, on erittäin tärkeää että jokainen muistaa omat ilmoittautumisensa ja mahdolliset peruutuksensa, jotta saamme heti luotua toimivat ja luottamukselliset suhteet kentän kanssa. Pelinjohtajan on annettava lopullinen varaus kentälle 72 tuntia ennen peliä, joten mahdollisista peruutuksista on ilmoitettava hänelle hyvissä ajoin sitä ennen. Muussa tapauksessa kenttä perii pelimaksun. 

Koronavuosien myötä aktiivisten jäsenten määrä on vähentynyt ja uudet pelaajat ovat nyt erittäin tervetulleita. Mukaan mahtuu hyvin. Vaikka pelaammekin aina pienistä palkinnoista arvotuilla lähtöryhmillä, kilpailuja ei ole tarkoitus ottaa turhan vakavasti, tärkeintä on hauska yhdessäolo hyvän harrastuksen parissa. Toivomme toki, että kaikilla pelaajilla on perustaidot hankittuna.

Tarkempaa tietoa peleistä saa kauden alettua lokakuussa parhaiten puhelimitse. Sähköpostia seuran nimissä ei ole, mutta sihteeri vastaa mielellään toimintaa koskeviin yleisiin kyselyihin, ismo.ropo(at)gmail.com

Tulevana talvena seuran pelit siis järjestetään New Sierrassa, mutta osa jäsenistä pelaa säännöllisesti omia pelejään muilla kentillä, esim La Marquesassa, Villamartinissa tai GNK-kentillä.Marquesa -ryhmän peleistä löytyy lisätietoa täältä