Costa Blancan suomalaiset sivut

Club Finlandia Golf Costa Blanca

 

Ulkosuomalainen golfseura

Club Finlandia Golf on Espanjan Costa Blancalla toimiva suomalainen golfyhteisö. Tarkoituksenamme on tarjota pelimahdollisuuksia suomalaisille golfareille lähinnä viikkokilpailujen muodossa. Teemme aika ajoin myös matkoja lähiseudun kentille. Peliporukan rungon muodostavat seuran omat jäsenet, joista suurin osa asuu talvisajan Torreviejan seudulla. Myös lomailijat ja muut vieraspelaajat ovat tervetulleita mukaan aina kun tilaa on.

Pelaaminen

Meillä on viikottain kolme pelipäivää. Keskiviikko ja perjantai ovat pelinjohtajan johtamia kilpailuja palkintoineen. Maanantaisin pelataan vapaamuotoisia pelejä. Kausi kestää yleensä lokakuun alkupuolelta aina huhtikuun loppuun. Pelaamme Roda Golf –nimisellä kentällä, jonka kanssa on neuvoteltu seuralle normaalia edullisempia ehtoja greenfee ym. maksuihin. Kausipelioikeutena Roda tarjoaa omaa A la Carta malliaan myös seuramme jäsenille. Kentältä on varattu tiiausajat koko kaudelle, aiempien vuosien kokemusten ja arvioiden mukaan 4-10 peliryhmälle. Tarkemmat hintatiedot ja peliajat ovat liitteenä.

Peleihin ilmoittautuminen

Meillä ei ole henkilökuntaa vaan kilpailujen järjestelyt hoidetaan vapaaehtoisvoimin. Talven aikana 8-9 seuran jäsentä toimii vuorollaan pelinjohtajana seuran kapteenin ohjauksessa. Emme järjestä opetusta tai kursseja vaan odotamme että mukaan tulevilla on vähintään perustaidot hankittuna.  Kilpailuissa korkein käytettävä tasoitus on 36 + slope. Ilmoittautumislistat ovat joitakin viikkoja ennen ko. pelejä Rodan caddiemasterin toimiston sivupöydällä. Ilmoittautumiset on syytä tehdä viimeistään 2 vuorokautta ennen pelipäivää, jolloin lopullinen ryhmien määrä vahvistetaan kentälle.

Ruuhka-aikoina otetaan ensin kilpailujen yhteydessä vain jäsenten ilmoittautumisia vastaan, mutta heti kun listat viedään caddiemasterin toimistoon, voivat myös vieraspelaajat ilmoittautua.

Ilmoittautumisen voi tehdä myös seuran puhelimeen, mutta silloin mukaanpääsy varmistuu vasta kun pelinjohtaja vie nimen listalle. Hän käy kentällä yleensä 2-3 kertaa viikossa.

Seuran puhelin
+34 626 608 118

Erittäin tärkeää on, että esteen tullessa ilmoittautuneet muistavat peruuttaa osallistumisensa. Tärkeää on myös, että kaikki pelaajat ilmoittautuvat kentällä pelinjohtajalle viimeistään 15  minuuttia ennen ensimmäisen lähdön aikaa, joka ilmenee ilmoittautumislistoista ja tämän sivun liitteistä. Aika vaihtelee viikottain (yleensä 11.00 - 12.30). Pelaajakohtaiset lähtöajat eivät ole nähtävillä etukäteen vaan ne selviävät kilpailupäivänä paikan päällä  Palkinnot jaetaan heti kilpailun jälkeen ja parhaat tulokset julkaistaan näillä nettisivuilla.

Seuran muut edut

Seura voi tehdä sopimuksia eri toimijoiden kanssa tarjotakseen jäsenille lisäetuja. La Marquesa -kentän kanssa on sovittu hinnoista, jotka pätevät jäsenkorttia näyttämällä. Finlandia Golfilla ei kuitenkaan ole toimintaa Marquesassa vaan seuran rooli rajoittuu sovittuihin alennuksiin. Varaukset ym. järjestelyt on siis joko hoidettava itse tai vaihtoehtoisesti menemällä mukaan siellä säännöllisesti pelaavaan suomalaisryhmään. 

 

Kaikki tarkemmat tiedot löytyvät oheisista liitetiedostoista:

 

Taustatietoja

Golfseuran perusti vuonna 1988 Erkki Leppänen, joka myös toimi puheenjohtajana ensimmäiset 25 vuotta kunnes vuonna 2013 jätti vetovastuun muille. Nykyään Erkki ylläpitää omaa golfaiheista facebook -ryhmää suomi golf costa blanca, joka on tarkoitettu keskustelupalstaksi kaikille alueen golfista kiinnostuneille.

Jäseniä seurassa on vuosien varrella ollut yhteensä noin 700 ja tällä hetkellä jäsenmaksunsa maksaneita jäseniä on hieman yli 100.

Seuran toimintaa ohjaavat suomalaisen käytännön mukaiset yhdistyssäännöt. Yhdistyksellä on johtokunta ja seuran toiminnasta pidetään kirjanpitoa, jonka tilintarkastaja tarkastaa vuosittain. Vuosina 2016-2017 johtokunnan kokoonpano on: Tarmo Ruosteenoja (puheenjohtaja), Kari Räsänen (kapteeni) sekä Ismo Ropo, Kyösti Peltola ja Kurt Kyllöinen. Kullakin jäsenellä on käytännön työskentelyssä oma tehtävänsä ja lisäksi seuralla on erillinen johtokunnan valitsema kilpailutoimikunta.

Kotikenttä

Seuran kotikenttänä on toiminut vuosien varrella useita Alicanten provinssin kenttiä, kuten El Plantio, Las Ramblas ja kahteen otteeseen La Marquesa. Vuodesta 2012 kotikenttänä on toiminut Murcia puolella San Javierissa sijaitseva Roda Golf and Beach Resort.

Kentästä löytyy tietoja nettiosoitteesta www.rodagolfcourse.com

 

 

Kirjoita kommentti