Guardia Civil

Guardia Civil käräytti huumekauppaliigan Torreviejassa

Guardia Civil on pidättänyt yhdeksän ihmistä ja purkanut viisi huumeiden myyntipaikkaa Torreviejassa. Huumekauppa oli keskittynyt kaupungin keskustaan etenkin rannan Paseo Maritimolle sekä tivolialueen lähettyville.

Kansalliskaarti kertoi pidätettyjen olevan 25 – 50 -vuotiaita Marokon ja Algerian kansalaisia ja kuuluvan tunnettuun rikollisjärjestöön. Operaation aikana myös viisi erittäin aktiivista huumeiden myyntipaikkaa saatiin purettua.

Vihje huumekaupasta tuli jo syksyllä 2019 yksityishenkilöltä, joka oli havainnut jatkuvaa liikettä eräässä keskustan talossa epämääräisiin aikoihin. Huumeita myytiin sekä tässä talossa että useissa muissa myyntipaikoissa kaupungin keskustassa.

Operaation aikana takavarikoitiin mm 115 grammaa marihuanaa ja 11 000 euroa käteistä rahaa. Kansalliskaartin tiedottajan mukaan käteisen määrä oli yllätys, koska kukaan pidätetyistä ei ollut tiettävästi ansiotyössä vaan eli sosiaaliturvan avustamana. Kansalliskaarti kiittää erityisesti valppaita yksityishenkilöitä, joiden ilmoitusten perusteella tämäkin liiga saatiin kiinni.

Lähde: https://www.diariodelavega.com/la-guardia-civil-detiene-a-nueve-personas-y-desmantela-cinco-puntos-de-venta-de-droga-en-torrevieja/

Section
Summary
Vihje huumekaupasta tuli yksityishenkilöltä, joka oli havainnut jatkuvaa liikettä eräässä keskustan talossa.