Club Finlandia Golf Costa Blanca

Club Finlandia Golf Costa Blanca

HUOM Tärkeää ! Jos haluat abonon kaudelle 24-25, lue tämä linkki. Koskee myös nykyisiä abonon haltijoita.

Club Finlandia Golf on Espanjan Costa Blancalla toimiva suomalainen golfyhteisö. Tarkoituksenamme on tarjota pelimahdollisuuksia suomalaisille golfareille lähinnä viikkokilpailujen muodossa. Teemme aika ajoin myös matkoja lähiseudun kentille. Peliporukan rungon muodostavat seuran omat jäsenet, joista suurin osa asuu talvisin Torreviejan seudulla. Myös lomailijat ja muut vieraspelaajat ovat tervetulleita mukaan aina kun tilaa on.

Seuran kotikenttä on syksystä 2022 alkaen ollut New Sierra Golf Murcian maakunnan puolella. Kenttä laajeni aiemmasta 9-reikäisestä layoutista 18-reikäiseksi syyskuussa 2023.

Kilpailupäivät ovat yleensä maanantai ja keskiviikko, joille päiville olemme saaneet sovittua hyvät lähtöajat koko talveksi. Vilkkaimpina aikoina pelaamme myös perjantaisin joko vapaita pelejä ilman kilpailua tai kerran kuukaudessa erilaisia joukkuekisoja.Peliajat, hinnat ym. lisätietoa mukaanlukien Sakke V:n järjestämät matkat oheisissa linkeissä:

- paikallissäännöt

- hinnat syksy 2024

- kalenteri talvi 2024 - 2025

- pelinjohtajien vuorot ja puhelinnumerot (tulossa)

- Saken pelimatkat (tulossa)

Meillä ei ole henkilökuntaa vaan kilpailujen järjestelyt hoidetaan vapaaehtoisvoimin. Talven aikana jäsenet toimivat vuorollaan pelinjohtajana seuran kapteenin ohjauksessa. Ilmoittautuminen tapahtuu joko kilpailujen yhteydessä listalle tai soittamalla vuorossa olevalle pelinjohtajalle. 

Green feet ja abonon kierrosmaksut maksetaan caddie masterille. Silloin, kun pelaajalla on maksettavaa seuralle (kilpailumaksu, jäsenmaksu) pitää se hoitaa paikan päällä pelinjohtajalle ennen kilpailun alkua. Muussa tapauksessa pelaajat voivat tulla mukaan oman lähtöaikansa mukaisesti. Pelinjohtajat pyrkivät laittamaan lähdöt näkyville vähintäänkin seuran kotisivuille ja halutessaan myös jäsenten whatsapp -ryhmään. Palkinnot jaetaan pelin jälkeen klubilla ja tulokset julkaistaan kotisivuilla. 

On erittäin tärkeää, että jokainen muistaa omat ilmoittautumisensa ja hoitaa mahdolliset peruutukset ajoissa, jotta saamme ylläpidettyä hyvät ja luottamukselliset suhteet kentän kanssa.Pelinjohtajan on annettava lopullinen varaus kentälle 72 tuntia ennen peliä. Pääsääntö on, että jos peruu tämän jälkeen, joutuu maksamaan kentälle pelimaksun syystä riippumatta.  

Koronavuosien myötä aktiivisten jäsenten määrä on vähentynyt ja uudet pelaajat ovat nyt erittäin tervetulleita. Vaikka pelaammekin aina pienistä palkinnoista arvotuilla lähtöryhmillä, kilpailuja ei ole tarkoitus ottaa turhan vakavasti, tärkeintä on hauska yhdessäolo hyvän harrastuksen parissa. Toivomme toki, että kaikilla pelaajilla on perustaidot hankittuna.

Tarkempaa tietoa peleistä saa kauden alettua lokakuussa parhaiten puhelimitse. Sähköpostia seuran nimissä ei ole, mutta sihteeri vastaa mielellään toimintaa koskeviin yleisiin kyselyihin, ismo.ropo(at)gmail.com