Club Finlandia Golf Costa Blanca

Club Finlandia Golf Costa Blanca

 

Club Finlandia Golf on Espanjan Costa Blancalla toimiva suomalainen golfyhteisö. Tarkoituksenamme on tarjota pelimahdollisuuksia suomalaisille golfareille lähinnä viikkokilpailujen muodossa. Teemme aika ajoin myös matkoja lähiseudun kentille. Peliporukan rungon muodostavat seuran omat jäsenet, joista suurin osa asuu talvisin Torreviejan seudulla. Myös lomailijat ja muut vieraspelaajat ovat tervetulleita mukaan aina kun tilaa on.

Seuran kotikenttä on syksystä 2022 alkaen 9-reikäinen New Sierra Golf Murcian maakunnan puolella. Tarkoitus oli, että kenttä olisi laajentunut 18-reikäiseksi marraskuussa, mutta poikkeuksellisen kuuman ja kuivan kesän takia uuden ysin väylät eivät kasvaneet vielä pelikelpoiseksi. Laajennus siirtyy 2023 syksyyn, joten ensi talven seura pelaa 2x9 reiän pelejä.

Koska kentän laajennus on siirtynyt, abonoja on tarjolla rajallinen määrä, mutta tarkkaa määrää ei vielä tiedetä ja siitä pitää neuvotella kentän kanssa. Tarjolla olevat abonot jaetaan ensin pelinjohtajille ja sitten muille halukkaille. Tässä tilanteessa jokaisen on ehdottoman tärkeää antaa palautetta haluaako pelata seuran peleissä ja haluaako abonon. Antakaa vastaukset pe 30.9 mennessä joko s-posti kari.o.rasanen@phnet.fi tai seuran WhatsApp. Samalla voit ilmoittautua lokakuun peleihin. Kahden ensimmäisen pelipäivän listat annetaan kentälle ti 11.10

Abono -hinnat ovat nähtävillä New Sierran kotisivuilla (newsierragolf.com) eli esim. yhden hengen pelioikeus on 750e + 4e/kierros. Finlandia Golfin peleissä green fee on sovittu koko talveksi 30 e/kierros. Abonoa ei siis kannata ottaa ellei aio pelata melko paljon. Jos käy pelaamassa green feellä muina aikoina kuin CFG:n kisoissa, maksu on hinnaston mukainen 38e.

Kilpailupäivät ovat maanantai ja keskiviikko, joille päiville olemme saaneet sovittua hyvät lähtöajat koko talveksi. Ohessa linkki pelikalenteriin

kalenteri

Meillä ei ole henkilökuntaa vaan kilpailujen järjestelyt hoidetaan vapaaehtoisvoimin. Talven aikana jäsenet toimivat vuorollaan pelinjohtajana seuran kapteenin ohjauksessa. Ilmoittautumiskäytäntö on vielä sopimatta kentän kanssa, mutta se tapahtunee joko ensisijaisesti kirjoittamalla nimi listaan tai vaihtoehtoisesti soittamalla pelinjohtajalle.

Seuran puhelin: +34 634 317 517

Nyt kun olemme siirtymässä uudelle kentälle, on erittäin tärkeää että jokainen muistaa omat ilmoittautumisensa ja mahdolliset peruutuksensa, jotta saamme heti luotua toimivat ja luottamukselliset suhteet kentän kanssa. Käytännön järjestelyistä ja laiminlyöntien mahdollisista sanktioista sovitaan myöhemmin.

Koronavuosien myötä aktiivisten jäsenten määrä on vähentynyt ja uudet pelaajat ovat nyt erittäin tervetulleita. Mukaan mahtuu hyvin. Vaikka pelaammekin aina pienistä palkinnoista arvotuilla lähtöryhmillä, kilpailuja ei ole tarkoitus ottaa turhan vakavasti, tärkeintä on hauska yhdessäolo hyvän harrastuksen parissa. Toivomme toki, että kaikilla pelaajilla on perustaidot hankittuna.

Tarkempaa tietoa peleistä saa kauden alettua lokakuussa parhaiten puhelimitse. Sähköpostia seuran nimissä ei ole, mutta sihteeri vastaa mielellään toimintaa koskeviin yleisiin kyselyihin, ismo.ropo(at)gmail.com

Tulevana talvena seuran pelit siis järjestetään New Sierrassa, mutta osa jäsenistä pelaa säännöllisesti omia pelejään muilla kentillä, esim La Marquesassa, Villamartinissa tai GNK-kentillä.Marquesa -ryhmän peleistä löytyy lisätietoa täältä