Buffet, hotel

Hotellien buffetit taas auki tiukoin rajoituksin

Espanjan terveysministeriö on hyväksynyt Alicanten hotellien yhdistyksen pyynnön avata jälleen perinteinen buffettarjoilu. Avaaminen edellyttää kuitenkin tiukkojen hygieniasääntöjen noudattamista.

Alicanten hotelliyhdistys on toivonut buffettarjoilun sallimista, koska annosten jakaminen henkilökunnan toimesta on aiheuttanut jonoja ja ruokatarjoilun huomattavaa hidastumista. Tarjoilun hitaus on harmittanut asiakkaita ja valituksia on tullut runsaasti. Henkilökunnan lisäys on myös aiheuttanut ylimääräisiä kustannuksia asiakaspulasta kärsivälle hotelli- ja majoitussektorille.

Sääntöjen mukaan asiakkaita tulee ohjata selkeillä opasteilla, miten toimia buffetpöydässä. Yhteiset tilat, joiden kautta asiakkaat kulkevat, on puhdistettava viidentoista minuutin välein ja asiakkaiden tulee noudattaa 1,5 metrin turvaväliä. Sääntöjen noudattamista tulee myös valvoa erityisen tarkkaan.

Lähde: https://www.diarioinformacion.com/noticias-suscriptor/alicante/2020/08/04/generalitat-autoriza-hoteles-recuperar-bufe/2288579.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=sus_matinal&utm_content=web

Section
Summary
Espanjan terveysministeriö on hyväksynyt Alicanten hotellien yhdistyksen pyynnön avata jälleen perinteinen buffettarjoilu.