Torrevieja pyytää kaupunkilaisten ja vierailijoiden apua turismin kehittämiseksi

Torreviejan kaupunki on aloittanut turismia edistävän projektin nimeltään EnClave Turística Torrevieja. Sen tavoitteena on analysoida kaupungin matkailumallia ja luoda suunnitelma toimenpiteineen tulevaisuuden matkailun kehittämiseksi.

Projektin verkkosivut ovat nyt auenneet ja niihin voi tutustua tämän linkin kautta: https://estrategia.turismodetorrevieja.com/.

Projekti on nyt kolmannessa vaiheessa nimeltään Ehdotusvaihe. Se alkoi heinäkuussa ja päättyy syyskuussa. Tässä vaiheessa kerätään ehdotuksia. Torreviejan pormestari Eduardo Dolón toivoo, että kaupunkilaiset, vierailijat ja matkailijat lisäävät projektin nettisivuille omia ehdotuksiaan kaupungin turismin kehittämiseksi.

Projektin nettisivut ovat valitettavasti vain espanjaksi, mutta projektiin liittyvä kyselylomake löytyy myös englanninkielisenä. Sen voi täyttää täällä sekä lisätä omia ehdotuksia: https://estrategia.turismodetorrevieja.com/participacion-ciudadana/

Torrevieja on monipuolinen kaupunki, jolla on laaja matkailutarjonta. Projektin keskeisiksi alueiksi on määritelty ympäristö, satama-alue, kaupunkisuunnittelu, liikenne ja saavutettavuus, väestörakenne, koulutus ja työllisyys, digitaalinen kehitys, kauppa, ravintola- ja majoitusala sekä matkailumielikuva.

https://www.diariodelavega.com/la-comision-tecnica-del-plan-estrategico-turistico-da-a-conocer-los-avances-del-proyecto-enclave-turistica-de-torrevieja/, https://estrategia.turismodetorrevieja.com/

Section
Summary
Torreviejan kaupunki on aloittanut turismia edistävän projektin nimeltään EnClave Turística Torrevieja.