Emma Mönkkönen

Emma Mönkkönen 1997-2021

Monille Costa Blancan asukkaille tuttu Emma Mönkkönen on menehtynyt vain 24-vuotiaana.  Hän oli kokenut uimari, mutta meren aallokko yllätti traagisesti 23.9. Torreviejassa. Myös häntä auttamaan mennyt ystävä joutui aallokon viemäksi surullisin seurauksin.

Emma syntyi Espoossa 16.2.1997 ja viimeisinä vuosinaan hän vietti paljon aikaansa Espanjassa. Tutuksi oli tullut Alicante ja Mallorca, ja Torreviejaa hän piti tukikohtanaan viimeiset vuotensa. Hän piti matkustelusta ja oli käynyt mm. Intiassa hakemassa joogaoppeja. Emmalla olikin kansainvälinen ystäväpiiri.  

Torreviejassa Emma tuli monille tutuksi työnsä takia. Hänen yrityksensä Emsports toimi aktiivisten Torreviejalaisten liikuttajana. Emma veti niin joogaa, vesiliikuntaa kuin jumpparyhmiä kaikenikäisille. Hän oli iloinen ja positiivinen ja sai asiakkaat tsempattua mukaan aktiviteetteihin. Hänen menehtymisensä jättää suuren aukon liikunnan harrastajien kalentereihin sekä sydämiin.

Emmaa jäivät kaipaamaan isä, äiti ja sisko, muu lähipiiri sekä lukuisat ystävät ja asiakkaat niin täällä Espanjassa kuin Suomessakin.   

Asociación de Empresarios Finlandeses de España -yhdistyksen puolesta

Mari Lehtisare
Jarno Halme
Anne Lang
Sinikka Halttunen

Section