Torrevieja Street Food Market 2024
Torrevieja Street Food Market 2024

OBK käynnistää Torreviejan 3. Street Food Marketin tiistaina 8.10.

Torreviejassa järjestetään kolmannen kerran Street Food Market -tapahtuma, joka tarjoaa kuuden päivän ajan monipuolisia aktiviteetteja ja konsertteja. Katalonialainen yhtye OBK esiintyy tapahtuman avajaispäivänä tiistaina 8. lokakuuta klo 21.30, ja sisäänpääsy on maksuton.

Foodtruckit saapuvat Parque de las Naciones -puistoon tiistaina 8. lokakuuta klo 18 alkaen ja pysyvät siellä sunnuntaihin 13. lokakuuta asti. Alacant Street Food Market Tourin tapaan kävijät voivat nauttia laajasta ja edullisesta gastronomisesta tarjonnasta, jota säestävät elävä musiikki ja maksuttomat aktiviteetit Valencian autonomisen yhteisön juhlapäivien kunniaksi.

Ohjelmaa kaikenikäisille

Tapahtuman avaa synth-pop yhtye OBK, jota johtaa Jordi Sánchez Ramos. Kuuden päivän aikana lavalle nousevat myös muun muassa The Blister (The Beatles -tribuutti), Keeng (Queen-tribuutti), Control Stone (The Rolling Stones -tribuutti) ja Siglo XXI (Mecano-tribuutti). Lapsille on tarjolla erilaisia aktiviteetteja ja työpajoja koko tapahtuman ajan.

Lisäohjelmaa ja järjestelyt

Tapahtumassa on mukana DJ Alacant, joka viihdyttää yleisöä silloin, kun live-esiintymisiä ei ole. Alueelle pystytetään myös juomapisteitä, joista saa olutta, virvoitusjuomia ja mojitoja. Street Food Market koostuu vintage-tyylisistä ruokarekoista, pakettiautoista, karavaaneista ja kojuista, jotka tarjoavat laadukasta ja monipuolista ruokaa. Tavoitteena on yhdistää gastronominen kulttuuri julkisen tilan käyttöön ja nauttimiseen.

Tämä Street Market -tapahtuma on Torreviejan kaupungin järjestämä ja rahoittama julkisilla varoilla.

Rahoitus ja järjestäminen

Kaupunki on kilpailuttanut tapahtuman järjestämisen kahdeksi vuodeksi 61 000 euron (sis. alv) sopimuksella. Vaikka tapahtuman järjestäjä on jo ilmoittanut konserteista ja aktiviteeteista, sopimusta ei ole vielä virallisesti allekirjoitettu kaupungin kanssa. Tarjouskilpailun voittajaksi on ehdolla Grupo Eventos Danra, joka alensi palvelun hintaa noin 8 000 eurolla.

Sopimuksen ehdoissa on tarkasti määritelty vaatimukset muun muassa foodtruckien ja teemallisen ruokatarjonnan osalta. Ehtoihin ei kuitenkaan sisälly velvoitetta järjestää ilmaiskonsertteja, kuten nyt on ehdotettu, eikä niitä ole myöskään taloudellisesti arvioitu.

Lähde: Información.
 

Section
Summary
Torreviejassa järjestetään kolmannen kerran Street Food Market -tapahtuma, joka tarjoaa kuuden päivän ajan monipuolisia aktiviteetteja ja konsertteja.