San Javier Jazz Festival 2024 cartel

San Javierin kansainvälinen jazzfestivaali heinäkuussa

Heinäkuu 2024 kuumenee entisestään, kun San Javierin kansainvälinen jazzfestivaali järjestetään jälleen eteläisellä Costa Blancalla. Tämä vuotuinen tapahtuma kokoaa yhteen jazzin ystäviä kaikkialta maailmasta nauttimaan huippuluokan musiikista ja ainutlaatuisesta festivaalitunnelmasta.

Vuoden 2024 festivaali on omistettu viime aikoina yläkerran orkesteriin siirtyneiden jazzin ja kevyen musiikin legendojen, kuten Joao Donaton, Leny Andraden, Carol Sloanen, Dean Brownin, David Crosbyn, Ahmad Jamalin ja Tony Bennettin muistolle.

Festivaali alkaa 28. kesäkuuta Adrian Cunningham and his Old School -yhtyeen esityksellä San Javierin Plaza de Españassa. Heinäkuussa tapahtuma jatkuu useilla esiintymisillä, joiden joukossa on jazzin suurnimiä kuten Bill Charlap Trio, Gregory Porter, Diana Krall, ja Lee Ritenour & Dave Grusin.

Festivaalin päänäyttämö on Auditorio Municipal Parque Almansa, mutta konsertteja järjestetään myös muissa paikoissa, kuten Teatro Nuevo de invierno del Parque Almansassa ja Puerto Tomás Maestressa La Mangassa.

Kesäinen Välimeren tunnelma espanjalaisessa pikkukaupungissa yhdistettynä huippuluokan maailmanesiintyjiin on harvinaista herkkua - liput kannattaa hankkia ajoissa, odotettavissa on yleisöä pitkin Espanjaa ja Eurooppaa.

Katso lisätiedot festivaalista os. https://jazz.sanjavier.es/

Section
Summary
San Javierissa jatsataan koko heinäkuu.