Sp-Koti Costa del Sol artikkelin kuva

Sp-Koti laajentaa Espanjassa, toimisto Fuengirolaan

Suomen suurimpiin kiinteistönvälitysketjuihin lukeutuva Sp-Koti laajentaa Espanjan toimintojaan avaamalla toimipisteen Aurinkorannikolle Fuengirolaan. Costa Blancan toimipisteen Riikka Aukee ja Jarno Halme tulevat toimimaan myös Fuengirolan Sp-Kodin vetäjinä.

“Aurinkorannikko on perinteisesti suomalaisten suosikkikohteita manner-Espanjassa, ja asuntojen kysyntä kasvaa tasaisesti. Välimeren ilmaston ja Espanjan auringon lisäksi Aurinkorannikon suomalainen koulu ja lukuisat asiakaspalvelun työpaikat vaikuttavat todella paljon alueen kysyntään”, kertoo Jarno Halme.

“Aurinkorannikon ja Costa Blancan väillä tapahtuu myös jonkin verran muuttoliikettä, eli esimerkiksi myydään asunto Aurinkorannikolta ja ostetaan uusi Costa Blancalta, tai päinvastoin."

Fuengirolan Sp-Koti tulee tarjoamaan Aurinkorannikolta sekä uudis- että jälleenmyyntikohteita. “Aurinkorannikon kohteita kysytään meiltä jatkuvasti, nyt pääsemme vihdoin tarjoamaan niitä asiakkaillemme”, Halme iloitsee.

Rekrytointi Fuengirolaan käynnissä

Rekrytointi Fuengirolan toimipisteeseen on parhaillaan menossa. Jos tunnet alaa ja Costa del Solin alueen ota yhteyttä, +34 640 581 659 tai sähköpostilla jarno.halme@spkoti.fi.

Jarno Halme vastaa myös kaikkiin tiedusteluihin koskien Aurinkorannikolle tulevaa toimipistettä.

Sp-Koti on Säästöpankkiryhmään kuuluva kiinteistönvälitysketju joka palvelee asiakkaita yli 80 toimipisteessä, eri puolilla Suomea ja Espanjassa.

Section
Summary
Suomen suurimpiin kiinteistönvälitysketjuihin lukeutuva Sp-Koti avaa toimiston Fuengirolaan, Aurinkorannikolle.