A tu lado -musical

"A Tu Lado" -musikaali tuo Los Secretosin tarinan Torreviejaan

Musikaali "A Tu Lado", joka saapuu Torreviejan teatteriin 15. maaliskuuta 2025, on tunteikas ja koskettava kertomus Los Secretosin matkasta Espanjan pop-musiikin huipulle. Tämä ikoninen espanjalaisyhtye jakaa musikaalissa niin omat kokemuksensa, musiikkinsa kuin ihmiset, jotka ovat muovanneet heidän taiteellista matkaansa. Musikaalissa Los Secretos kertoo itse oman tarinansa, ja se tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman bändin nousuun, menetyksiin ja uuteen alkuun.

Esitys sijoittuu kuvitteelliseen konserttisaliin, jossa näyttelijät muuttuvat menneiden vuosikymmenten laulajiksi, erityisesti yhtyeen edesmenneeksi johtohahmoksi, Enrique Urquijoksi. Enrique toimii illan seremoniamestarina ja vie yleisön aikamatkalle yhtyeen läpi historian, joka ulottuu 80-luvun "La Movida" -liikkeestä nykypäivään. Tarina on täynnä ilon hetkiä, menetyksiä ja uudelleen syntymistä.

Musikaalissa kuullaan yhtyeen tunnetuimpia kappaleita, kuten "Déjame", "La Calle Del Olvido", "Ojos De Gata" ja "Pero A Tu Lado". Nämä laulut toimivat olennaisena osana tarinan kerrontaa, kuvastaen yhtyeen jäsenten ja fanien elämää.

Lippuja musikaaliin voi ostaa 27. syyskuuta alkaen sekä Torreviejan teatterin lipunmyynnistä että verkkosivustolta www.culturatorrevieja.com.

Lähde:
https://torrevieja.es/es/noticias/2024-09-26-tu-lado-musical-secretos-protagonizado-ellos-mismos-llega-torrevieja

Section
Summary
Musikaali "A Tu Lado", joka saapuu Torreviejan teatteriin 15. maaliskuuta 2025, on tunteikas ja koskettava kertomus Los Secretosin matkasta Espanjan pop-musiikin huipulle.