Tuttua jouluntunnelmaa paikallisin vivahtein
Espanjalainen ravintola Love Chocolate on ottanut rohkean askelen tämän joulun alla ja tarjoilee suomalaisille ja muille asiakkailleen perinteisiä suomalaisia jouluruokia.
Love Chocolate –ravintolan kokit ovat tuoneet perinteisen suomalaisen joulupöydän antimiin ripauksen paikallista makua, menemättä kuitenkaan liian kauas ruokakulttuuriperinnöstämme. Ravintolan henkilökunta on ammattitaitoista ja innokasta.
Jo terassilla voimme aistia kotitekoisten herkkujen tuoksut.
Ruokaa on runsaasti: on monen sorttista silliä, silakoita, kotitekoisia laatikoita ja jälkiruokia. On vaikea muistaa mitä on jo maistanut, kun mielellään maistaisi niitä kaikkia!
Love Chocolaten joulumenun ruoat on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista, perinteitä vaalien.
Rosolli - punajuurta, silakkaa ja anjovista – on suomalaisessa joulupöydässä itsestäänselvyys. Ripauksella espanjalaista makua se sopii hyvin yhteen suomalaisen ruokaperinteen kanssa. Espanjalaiset sillit ovat erittäin maukkaita, ja hyvä esimerkki entisaikojen kotitekoisesta ruokalajista hieman modernimpana versiona. Siian sijaan olemme valinneet savustettua paikallista kalaa. Tarjolla on mustaherukoilla marinoituja sillifileitä, Andersin mausteista, appelsiiniin vivahtavaa joulusinappia ja perinteistä, hitaasti kypsytettyä, joulukinkkua, joka on mehukas ja sopivan suolainen, unohtamatta kokonaisena kypsennettyä kalkkunaa.
Tarjoilemme myös porkkanalaatikkoa, lanttulaatikkoa, graavilohta, kylmä- ja lämminsavulohta, suolakurkkuja smetanan ja hunajan kera, sienisalaattia, riisipuuroa, salaattia ja tietysti joululimppua aidon voin kera.
Jouluruokailun päätteeksi sopivat jälkiruokapöydän taidolla valmistetut kotitekoiset herkut: espanjalaisilla appelsiineilla maustettu suklaamousse ja rapeat tähtitortut.
Tervetuloa nauttimaan jouluherkuista!
Kattaus päivittäin klo 14 alkaen, aina 24.12.2014 asti.
>> Lue artikkelimme aiheeseen liittyen >>
>> Katso ravintolamme esittelysivu ajankohtaisine asioineen >>
Love Chocolate –ravintolan kokit ovat tuoneet perinteisen suomalaisen joulupöydän antimiin ripauksen paikallista makua, menemättä kuitenkaan liian kauas ruokakulttuuriperinnöstämme. Ravintolan henkilökunta on ammattitaitoista ja innokasta.