Pablo Mas, Yuccs

Yuccs - Uusi menestystarina Alicanten jalkineteollisuudessa

Sitoutuminen paikallisuuteen, maksimaalinen mukavuus ja luonnollinen innovointi. Nämä ovat Yuccs-jalkineyrityksen kolme perusarvoa ja kaikkia niitä noudatetaan Elchessä, jossa hanketta toteutetaan yli sadan perheen voimin. Yuccsin merinovillatossuja valmistavaa yritysta johtaa 32-vuotias Pablo Mas (kuvassa). 

Yuccs perustettiin vuonna 2018 kunnianhimoisena tavoitteenaan mullistaa jalkineala. Perustamisinvestointi oli 15 000 euroa, ja vain neljässä vuodessa yritys odottaa tänä vuonna saavuttavansa jo 10 miljoonan euron liikevaihdon. Miten moinen menestys on mahdollista kilpaillulla alalla? Vahva sitoutuminen ympäristön kunnioittamiseen, mukavuuteen ja luonnollisiin innovaatioihin oli idean alkusysäys, joka johti Yuccs-tuotemerkin menestykseen, kertoo Pablo Mas. 

Merinovillaa pidettiin aikoinaan Espanjassa kullan arvoisena ja se on yrityksen selkäranka. Mas halusi pois tutuista turkiksista ja synteettisistä materiaaleista etsiessään mukavinta koskaan luotua kenkää. Yuccs-kenkä painaa vain 250 grammaa valmistuksessa käytettyjen materiaalien ansiosta: näitä ovat muun muassa merinovilla, bambu ja sokeriruoko.

Yuccs vakuuttaa toimivansa eettisesti vain sellaisten toimittajien kanssa, joilla on todistukset eläinten hyvästä kohtelusta.

Mas kertoo, että kengät suunnitellaan ja valmistetaan Espanjassa, koska täällä jalkinealalla on pitkät perinteet ja saatavilla ammattitaitoista työvoimaa. "Olemme sitoutuneet paikalliseen talouteen, edistämään työtä ja työvoimaa maassamme, ostamaan paikallisesti, ja tuemme valmistajia ja alan asiantuntijoita, jotka taistelevat päivittäin yhden maamme tunnetuimman alan elpymisen puolesta." 
 
Yrityksellä on oma myymälä Masin syntymäkaupungissa Mallorcalla ja suunnitteilla on uusien myymälöiden avaaminen Madridiin, Barcelonaan, Valenciaan, Bilbaoon, Sevillaan ja Zaragozaan. Kansainvälinen laajentuminen on myös osa yrityksen strategiaa, ja se aikoo vakiinnuttaa asemansa tärkeimmillä markkinoilla, kuten Ranskassa, Englannissa, Saksassa ja Italiassa.

Lue lisää Yuccista täältä: www.yuccs.com

Lähde: https://www.informacion.es/elche/2022/05/23/invertir-15-000-euros-facturar-66235975.html

Kuva: Yuccs-kotisivut

Section
Summary
Nuori ja innovatiivinen jalkinealan yritys noudattaa eettisiä arvoja ja kasvaa huikeaa vauhtia.