Kiinnosteleeko kirpputorit?

<Yllä kuvagalleria, selaa kuvia sormella liikuttamalla>

Useimmat Vega Bajan alueella aikaa viettävät tuntevat hyvin alueen markkinat ja markkinapäivät. Viikkomarkkinoilta saa ruokatarvikkeiden lisäksi koriste-esineitä, vaatteita ja kenkiä. Perinteisiä kirpputoreja, joissa myydään pääosin käytettyä tavaraa, on kuitenkin vähemmän. Esittelemme tässä toimituksen kaksi suosikkia: El Moncayo sekä El Fogón.

Mercadillo El Moncayo

Moncayon kirppis on auki lauantaiaamuisin. Se sijaitsee CV-895:n varrella Guardamar del Segurassa täällä Procomobel-huonekaluliikkeen takana. Pysäköintialue on todella ahdas ja täynnä jo aikaisin aamusta, joten suosittelemme auton jättämistä Mirador el Moncayon liikenneympyrän luokse tänne ja kävelemään parin sadan metrin matkan markkinapaikalle.

Täältä voit tehdä todellisia löytöjä. Tarjolla on sekä antiikkia että krääsää, astioita, esineitä, kirjoja, kenkiä, vaatteita, hedelmiä, vihanneksia ja jos jonkinlaista elektronista pikkulaitetta, joiden tarkoitus saattaa jäädä mysteeriksi.

Alue on laaja ja tavaraa löytyy enemmän kuin El Fogónin kirppikseltä. Täältä löytyy myös ravintoloita pikkunälkään ja janoon.

Moncayon Facebook-sivut löytyvät tämän linkin takaa: https://www.facebook.com/mercadilloElMoncayo/

Mercadillo El Fogón

El Fogónin kirpputori on auki sunnuntaisin aamupäivällä. Se sijaitsee aivan N332:n varrella Guardamarissa täällä. Pysäköintialue on pieni, joten suosittelemme auton jättämistä hieman markkina-alueen ulkopuolelle. Yksi pysäköintimahdollisuus on täällä.

Torilla voi tehdä vaikka hyviä antiikkilöytöjä. Lisäksi myynnissä on vaatteita, vihanneksia ja hedelmiä. Muutama kuppila tarjoaa helpotusta janoon ja pikkunälkään.

El Fogónin Facebook-sivut löytyvät tämän linkin takaa: https://www.facebook.com/pages/Mercadillo%20El%20Fog%C3%B3n/350654912330355/

Section
Summary
Torreviejan lähellä, Guardamarissa on kirppis lauantaisin ja sunnuntaisin. Katso sijainti ja lisätiedot artikkelistamme.