Lähettänyt Club Finlandia… 16 March 2023

Toimin loppukauden pelinjohtajana. Seuran puhelin on nyt lopetettu ja minut tavoittaa numerosta +358 50 5527296 tai sähköpostilla ismo.ropo(at)gmail.com. Julkaisen aina lähtöajat peliä edeltävänä päivänä klo 10 seuran kotisivuilla (ja ehkä myös Zuckerbergin viestipalvelussa).

 Muistutan taas kaikkia siitä, että kentän kanssa tekemämme sopimuksen mukaan ilmoittautumiset ja peruutukset pitää tehdä kolme päivää ennen peliä eli maanantain peleihin viimeistään perjantaiaamuna ja keskiviikon peleihin viimeistään sunnuntaiaamuna. Jos peruutus myöhästyy, pelaaja joutuu maksamaan pelimaksun kentälle syystä riippumatta. Ja tämä sääntö ei ole kuollut kirjain. Itsekin olen sairastumisen takia kaksi kertaa maksanut pelaamattomasta kierroksesta.

Kommunikoinnista vielä sen verran, että seuralla on tänä talvena ollut ensimmäistä kertaa käytössä whatsapp -ryhmä. Muistetaan kuitenkin, että seuran ensisijainen informaatiokanava on kotisivu, jonka näkevät myös ryhmään kuulumattomat pelaajat. Whatsappissa sallitaan myös vähän ”epävirallisemmat” jutut, mutta yritetään kuitenkin välttää kahdenväliset viestit eli jos on asiaa esim. pelkästään pelinjohtajalle, niin yhteydenotto (puhelu, sms, whatsapp) mielellään suoraan hänelle.

Terv Ismo R

ps: olethan muistanut lukea tiedotteet -palstalta mestaruuskisojen infon

ps2: te, jotka käytätte yleensä autoa laittakaa minulle siitä tieto niin osaan sijoittaa teidät samoihin lähtöihin