Lähettänyt Club Finlandia… 16 March 2023

Seuran mestaruuskilpailut 2023

Mestaruuskilpailut pidetään maanantaina 20.3 18 reiän pelinä. Kilpailussa ovat virallisten golfsääntöjen lisäksi voimassa Finlandia Golfin kotisivuilla julkaisemat paikallissäännöt.

Scracth -sarjoja on kolme, N, M ja M72. Tänä vuonna vähintään 72 vuotta täyttävät miehet saavat valita osallistuvatko miesten yleiseen sarjaan vai M72 -sarjaan. N ja M72 pelataan punaisilta, M keltaisilta.

Tasoituksellisia sarjoja on neljä

LP M Hcp < 18,5

PB M Hcp>18,4

LP N Hcp < 22,5

PB N Hcp >22,4

Jokainen pelaaja osallistuu siis automaattisesti yhteen scr -sarjaan ja yhteen hcp -sarjaan. Lyöntipelisarjoissa viikkokisojen +5 maksimilyöntimäärä ei ole voimassa. Ilmoittautumisaika päättyy 17.3 klo10 ja ilmoittautuessa pitää kertoa sarja, johon osallistuu sekä tasoitus.

Lähtöajat julkaistaan seuran kotisivuilla (torrevieja.fi) 19.3 klo 10 ja pelaajat voivat tulla kentälle oman lähtöaikansa mukaan. Green fee pitää maksaa caddie masterille ennen kierrosta mutta seuran maksut eli kilpailumaksu ja mahdollinen jäsenmaksu maksetaan allekirjoittaneelle joko ennen kierrosta tai sen jälkeen lähtöajasta riippuen.

Pirjo Kontu-Ropo ottaa tuloskortit vastaan pelin jälkeen ja ne jäävät hänelle seuraavan päivän palkintojenjakoon saakka. Pakollisia tietoja kortissa ovat:

nimi

scratch -sarja (nimen perään)

tarkka tasoitus

reikäkohtaiset lyöntimäärät

allekirjoitukset

MIkäli joku em. tiedoista puuttuu, tulos hylätään. Toivottavaa toki on, että pelaajat laskevat normaaliin tapaan myös tulokset eli lyönnit tai pisteet valmiiksi.

Huom: slopetasoitus katsotaan taulukosta sarakkeesta medal/stableford (=95%)

Palkintojenjako tapahtuu erillisessä tilaisuudessa seuraavana päivänä (kts tapahtumavastaavan tiedote). Palkinnot: scr-sarjoissa parhaalle pokaali + voucheri, hcp-sarjoissa kahdelle parhaalle voucheri

Terveisin 

Kilpailutoimikunta/Ismo R