Lähettänyt Club Finlandia… 2 December 2023

Ohessa taas muistutuksena vanha mutta aina ajankohtainen tiedote:

Kerrataan taas millainen käytäntö meillä on tasoitusten suhteen sisäisissä kilpailuissamme.

Club Finlandian Golfin kilpailut ovat luonteeltaan epävirallisia kilpailuja eivätkä tulokset mene automaattisesti tasoituslaskentaan. Jokainen pelaaja voi päättää itse viekö hän tulokset viralliseen WHS-laskentaan vai ei. Jos ei vie, niin seura kuitenkin edellyttää, että vakiopelaajat ylläpitävät itse kauden aikana tasoitustaan. Tässä tapauksessa pelaajalle muodostuu epävirallinen tasoitus, jota käytetään vain omissa CFG:n kilpailuissamme. Mikäli havaitaan, että joku ei päivitä tasoitustaan, hän ei ole oikeutettu saamaan palkintoja kilpailuissamme.

Syksyllä jokainen pelaaja aloittaa kauden voimassa olevalla Golfliiton tasoituksellaan. Sen jälkeen hän voi valita jonkun seuraavista kolmesta vaihtoehdosta:

1. Päivitys viralliseen Golfliiton tasoitukseen (Gamebook/eBirdie)

2. Oma laskenta WHS -menetelmän mukaisesti

3. Oma laskenta vanhan EGA -järjestelmän mukaisesti

EGA -järjestelmä ei ole suositeltava koska se antaa jonkun verran erilaisia tuloksia kuin WHS. Se on kuitenkin päätetty hyväksyä ainakin toistaiseksi koska WHS-laskenta on hieman monimutkainen, ainakin käsipelillä. Kaikkein oleellista on, että jokainen päivittää tasoitustaan, tavalla tai toisella. Se on oikein ja reilua paitsi itseä myös kaikkia muita pelikavereita kohtaan.